SLAMETAN KAGEM MIWITI PEDAMELAN PADAT KARYA TUNAI DESA TAHUN 2021

supangat 23 September 2021 Dibaca 264 Kali
SLAMETAN KAGEM MIWITI PEDAMELAN PADAT KARYA TUNAI DESA TAHUN 2021

Bismillahirokhmanirokhim...kagem miwiti pedamlean padat karya tunai desa ( PKTD ) tahun anggaran 2021 ,njih meniko damel kolam kagungan desa kalipelus wonten sitinipun kas desa kalipelus.

Anggaran kagem damel kolam njih meniko Rp.119.571.500 saking anggaran Dana Desa ,niku sampun lengkap pedamelan kolam,bibit ulam mujair,koi ,pakan ulam utawi pelet ugi saperalatannipun.

Mugio Gusti Alloh paring ridlo ,kalancaran, kasarasan dumateng tiang ingang nyambut damel ugi kagem Pemerintah Desa tansah pinaringan kasarasan,kesaenan lan kaberkahan amiin ya rabal alaminn,